Ütötte, vágta az embereket a fideszes képviselő Miskolcon!

“A képviselő úr rugdosott már nyugdíjast, uszított már harci kutyát emberekre, s most egy szállodában verte meg a neki nem tetsző állampolgárt.”

 

“Egy kérdés a Fideszhez: a képviselőséghez elég, ha kutyát uszít a jelölt a nyugdíjasokra, vagy embereket is meg kell hozzá verni? A kérdés azért jogos, mert az elmúlt napokban garázdaság miatt újra címlapokra került Deák Bárdos Mihály, aki ha éppen nem kedvenc elfoglaltságának hódol, azaz embereket ver, akkor a Fidesz miskolci önkormányzati képviselője”

– olvasható az MSZP közleményében.

Az ellenzéki párt emlékeztet rá:

“A képviselő úr rugdosott már nyugdíjast, uszított már harci kutyát emberekre, s most egy szállodában verte meg a neki nem tetsző állampolgárt.”

A párt ezért felszólítja a miniszterelnököt és a Fideszt, hogy

“azonnal mondassa le az állampolgárok testi épségére veszélyes verőemberét, Deák Bárdos Mihályt.”

Mint arról mi is beszámoltunk, nyomoz a rendőrség Deák Bárdos Mihály Eb-győztes, hatszoros vb-ezüstérmes volt birkózóval szemben, aki a Bors információi szerint vasárnap egy berekfürdői hotelben összeszólalkozott egy szolgálaton kívüli hivatalos személlyel, a 43 éves Deák Bárdos pedig végül megütötte vitapartnerét. A karcagi kapitányság testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Deák Bárdost korábban garázdaság vétsége miatt 2009-ben egy­éves próbára bocsátás büntetésre ítélték, mert egy lakótelepen konfliktusba keveredett két idősebb emberrel, miután kutyája kiharapta az ott játszadozó gyerek labdáját. A volt birkózó akkor az egyik férfit megrúgta, a másik férfit a kutyája harapta meg.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Plakátol a Fidesz Erdélyben is a 2018-as választás előtt!

Rubóczki Tamás

Orbán megfenyegette az EU-t!

Rubóczki Tamás

A Jobbik bírósághoz fordult az ÁSZ koncepciós eljárása miatt

O.L.K.T.