Úristen, hát Németh Szilárd most túl messzire ment!

0

Németh Szilárd parlamenti államtitkárként úgy gondolta, hogy ő nem kompetens abban, hogy tájékoztassa a közvéleményt, így ha valamelyik sajtóorgánum nem szimpatikus neki, egyszerűen nem válaszol a kérdéseire, arrogánsan provokátornak hívja az újságírót, majd dühösen elmenetel előle.

A HVG újságírója illedelmesen bemutatkozott és kezet fogott az államtitkárral, aki nemes egyszerűséggel közölte, nem hajlandó válaszolni a kérdéseire, ezután pedig faképnél hagyta.
Amikor rákérdeztek, hogy miért nem válaszol a sajtónak, külön kiemelte, hogy a HVG-nek nem válaszol, más újságnak igen. Amikor példát kértek tőle, szellemesen rávágta, hogy a Kutya Magazinnak nyilatkozik majd, amelynek ráadásul rendszeres olvasója.

A Fidesz új üzemmódra kapcsolt, mindentől és mindenkitől elszeparálják magukat, komolytalanná teszik az újságírókat, az ellenzéki politikusokat, és mindenkit, aki nem az ő nótájukat fújja.
Legközelebb talán a HVG egy nyúljás pacal-kóstolóval környékezze meg az államtitkárt, talán úgy több esélye lesz! Mellékeljük a portál videóját:

A Teljes videó a HVG oldalán található.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!