Uniós milliárdokat osztogatott a kormány, mégsincs egy gyerek sem a fonyódligeti táborban!

A Magyar Hang úgy tudja, hogy a hátrányos helyzetű gyermekeket üdültető Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, ami 13,5 milliárd forintot kapott a kormánytól és az EU-tól esélyteremtő programok megvalósítására, idén eddig egy gyereket sem üdültetett az alapítványnak ingyen odaadott fonyódligeti táborban. – írja a 444.hu.

 

A fonyódligeti tábor./kép. magánarchívum

 

A szomszédos nyaralótulajdonosok azt mondták, diákcsoportokkal tavaly óta nem találkoztak, mozgást is alig láttak az üdülőben.

Szombaton épp kaszálták a térdig érő gazt, a büfé elhagyatott, a strandröplabda-pályát felverték a gyomok, a vízparti egészségügyi konténer nincs áramra és vízre kötve

– sorolta a lap a hiányosságokat.

 

Közös képet készít egy fiú Rétvári Bencével, az Emmi parlamenti államtitkárával a kárpátaljai, magyarul tanuló, ukrán nemzetiségű gyerekek köszöntésén az Országház Vadásztermében 2018. augusztus 10-én. A 200 gyerek a zánkai Erzsébet-táborban vakációzott.

Fonyódligeten az üdülőt szögesdrótkerítés veszi körbe, kamerák figyelnek, és a területet a Fidesz-közeli Valton Sec Kft. őrzi.

 

olkt.hu/magyarhang.org

Kapcsolódó cikkek

Angela Merkel is beintett Orbánnak

O.L.K.T.

Demokratikus Koalíció: A Fidesz átveri és megalázza az asszonyhitellel a családokat és az édesanyákat!

Rubóczki Tamás

A DK az OLAF-hoz fordul Semjén luxusvadászatai ügyében

O.L.K.T.

Hozzászólok