Undorító: Rátámadt a 24.hu újságírójára Fásy Ádám! (+Videó)

Fásy Ádám Zeneexpressz néven mulatósbulit rendezett szombaton a Klauzál téren, hogy megtolja a Fidesz–KDNP helyi jelöltje, Bajkai István kampányát – írja a 24.hu. Az eseményen fellépett többek közt az Apostol Zenekar, Jolly és Suzy, továbbá maga Fásy Ádám és lánya, Fásy Zsüliett is. Mint írják, Bajkai amellett, hogy képviselőjelölt, az Orbán család ügyvédje és maga is amatőr zenész, utóbbi minőségében korábban fel is lépett Fásy műsorában. A rendezvényen arról kérdezték Fásyt, hogy miért hospitálta Bajkait egy ilyen nívós rendezvényen.

„De ő válasz helyett inkább elvette a kameránkat, hasba vágta vele újságírónkat, és megveréssel is fenyegette. Eközben a kamerát átadta lányának, Fásy Zsüliettnek, aki egy technikus és biztonsági emberek segítségével megpróbálta törölni a felvételt, de ez csak részben sikerült neki. Kollégáink némi munkával és szoftveres segítséggel visszaállították a felvétel nagy részét” – írja a 24.hu.

 

A történtekről videót is közzétettek:

 

Kapcsolódó cikkek

A szakszervezeti szövetség bejelentette az országos sztrájkot és blokádot!

Rubóczki Tamás

Durván megszabná a Fidesz az ellenzéki pártok struktúráját

O.L.K.T.

Magyar György: Az egyszerűsített állampolgársági eljárás visszaélésekre ad lehetőséget, ezt korrigálni kell!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!