Ultra újságíró lopta el a show-t Bayer Zsolt fórumán

Bayer Zsolt Európa-eszme egykor és ma címmel tartott nagyívű, egész kontinensünket érintő előadását a XV. kerületi Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az eseményt és a résztvevőket rendőrök és biztonsági szolgálat is védték.

Eleinte még úgy tűnt, hogy az óvintézkedésekre bizony szükség lehet. Aztán ahogy haladt előre az este, egyre világosabbá vált, hogy teljesen felesleges volt idecsődíteni egy rakás erős szakembert, ugyanis az eseményt megtisztelte az a termetes növésű, szálfa-öklelésű magyar férfi, aki egymagában is elfenekel egy egész hadosztálynyi lúdtalpas, beszédhibás, kígyóvállú leninfiút. Mi több, közben Tinódi Lantos Sebestyénként meg is énekli a történteket.

Forrás és bővebben itt:https://444.hu/2019/01/24/ultra-ujsagiro-lopta-el-a-show-t-bayer-zsolt-foruman

Kapcsolódó cikkek

Szent Orbán másnapján…

O.L.K.T.

Menekülnek a tanárok, amikor elérik a nyugdíjkorhatárt

O.L.K.T.

Micsoda véletlen: A Belvárosban terjeszkedik Rogán Cecília cégének szállásadója

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!