Újra halálbüntetés Magyaroszágon?

Újra halálbüntetés Magyarországon?

Egyes bűncselekmények esetében visszaállítaná a halálbüntetést, a hazai börtönök zsúfoltságának enyhítésére pedig bevezetné a bérrabtartást a Mi Hazánk Mozgalom – mondta el csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Toroczkai László, a szervezet elnöke írja a http://www.blikk.hu

Tájékoztatása szerint a védtelenek – így a gyerekek, idősek – sérelmére elkövetett életellenes cselekményekre vezetnék be a kivégzést, amelynek visszatartó erejét kutatások bizonyítják.

Nem tudjuk,  hogy ez egy önálló ötlet tőle vagy a Fidesz így próbálja tesztelni az újabb illetve a visszatérő ötletüket amivel ismét borzolhatják az unión belül a kedélyeket.

Borzasztó belegondolni abba, ha ebben a témában is esetleg tálal követőket Orbán, mert akkor ez lehet a következő támadási felülete Brüsszel ellen!Kapcsolódó cikkek

Össze-vissza hazudozott Szíjjártó az EU-s megállapodásról!

Rubóczki Tamás

Karácsony elveri Tarlóst!

O.L.K.T.

Lattmann Tamás: Magyarország kormánya súlyosan megsérthette a Bécsi Szerződést!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!