Ujhelyi István szénné alázta a szennymédiát!

Az elmúlt napokban attól volt hangos a fideszes sajtó, hogy a volt Szeviép-vezér szerint a cég fizette Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő szegedi házát, ahol a kormányközeli sajtó szerint borospince, kerti tó, jakuzzi és úszómedence is van.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője a szegedi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján pénteken fel is szólította Ujhelyit, hogy számlákkal igazolja, hogy ki újította fel a szőregi városrészben található házát, ami az állítása szerint 30-40 millió forint lehetett.

Szombaton Ujhelyi rendhagyó sajtótájékoztatón meghívta a családi házába az újságírókat, hogy nézzék meg a “luxusházat”. Közben azt is elárulta, hogy a számlákat is felkutatták, ezekből kiderült, hogy a 2002-ben vásárolt, egyébként panelelemekből épült, korábban kertészetként működő családi házat 2004-ben újítatták fel: 324 ezer forintból a melléképületet hozták helyre, aminek a villamossági rendszerét 411 ezer forintból cserélték ki, míg a panelépület hőszigetelése 561 ezer forintba került.

Amikor az ellenzéki politikus körbevezette a házában a jobboldali médiumok képviselőit, azok megszégyenülve kullogtak Ujhelyi után. Az elhíresült wellness részlegre külön szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Részletek a videóban:

“Öntsünk tiszta vizet a medencébe!” – Ujhelyi István rendhagyó sajtótájékoztatója Szegeden, a fideszes propagandamédia hazugságaival kapcsolatban. Ossza meg Ön is az élő közvetítést, hogy mind többekhez eljusson!#fideszesfakenewsgyár

Posted by Ujhelyi István dr. on Saturday, 30 March 2019

Kapcsolódó cikkek

Árvíz várható a Dunán és a Tiszán is!

O.L.K.T.

Kötelező lesz felmatricázni az állami támogatással vett nagycsalád-mobilokat

O.L.K.T.

Holnaptól él a moratórium, így ma még gyorsan kilakoltattak egy 88 éves nénit lányával és unokájával együtt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!