Ujhelyi István rommá alázta a Fidelitast az ő EP aláírásgyűjtésén!

Megjelent a Fidelitas és a Hír Televízió Ujhelyi István szegedi utcai fórumán. Mielőtt elkezdhették volna az előre megkoreografált provokációt, a szocialista képviselő odalépett hozzájuk, és mosolyogva üdvözölte őket.

Ujhelyi láthatóan már azzal zavarba hozta az ifjú fideszes titánok vezérét, hogy kedvesen az aláírásgyűjtő pulthoz tessékelte, hogy aláírásával ő is hozzájárulhasson ahhoz, hogy Magyarország az Európai Unió tagja maradhasson.

Persze, a narancsleveken nevelkedett utcai harcosnak nem volt ínyére a feladat. Ehelyett inkább azt szerette volna elérni, hogy Ujhelyi mutassa meg neki is azokat a számlákat, amelyek a házának felújítását igazolják. (Bizonyára nem ért rá, amikor a szocialista képviselő a múlt héten rendhagyó módon mindenkit szeretettel meghívott egy számla-partira a saját házába – a szerk.) 

A hangulat akkor hágott a tetőfokára, amikor Ujhelyi István megszólította a molinót tartó másik ifjú harcost is, aki zavarában azt találta mondani, hogy ő nem közszereplő, így a szocialista képviselő ne kérdezzen tőle olyanokat, hogy tudja-e, milyen sokat tett a városért. Ekkor hangos nevetés tört ki.

Részletek a videóban:

A Fidelitas jött, látott és beégett. Megint. 😎😜🇭🇺🇪🇺Ossza meg Ön is az élő videót!#HazaSzeretetEurópa #EgyetlenKözösLista

Posted by Ujhelyi István dr. on Tuesday, 9 April 2019

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Kap a Pintér eleget, lógni fogsz! Mocskos ge.i! (Videó)

Rubóczki Tamás

Mr. 20% a bozóttűzről:

O.L.K.T.

Omladozó egészségügy: Térdműtétre kell várni 2020-ig!

Rubóczki Tamás