Ujhelyi István kegyetlen videót osztott meg Deutsch Tamásról

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint Frans Timmermans akar migránsokat betelepíteni Magyarországra.

Véletlenül új bevándorláspárti ellenséget kreált Deutsch Tamás. A fideszes EP -képviselők vezetője egy sajtótájékoztatón – miközben azt taglalta, hogy a szerinte bevándorláspárti Karácsony Gergelynek brüsszeli eligazítást tartottak – azt mondta: „Jan Timmermans, Soros György embere”; a fideszes politikus szerint ő az, aki Karácsonnyal vállvetve migránsokat szeretne betelepíteni Magyarországra.

Deutsch valószínűleg Frans Timmermansra, az Európai Bizottság első alelnökére gondolhatott – persze lehet, hogy tud valamit, amit mi nem, és Fransnak van egy sötétben bujkáló, még sorosistább ikertestvére is.

Az esetet vicces videóban örökítette meg, majd a Facebookon is bemutatta Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője. „Az egy dolog, hogy eszement baromságokat állítanak a fideszesek Timmermansról és Karácsony Gergelyről, de legalább a nevét megtanulhatnák rendesen az Európai Bizottság alelnökének. Hogy is szokta mondani Deutsch Tamás képviselő? “Ennyi…” – jegyezte meg Ujhelyi.

Deutsch azt sem tudja, hogy hívják Timmermanst

Az egy dolog, hogy eszement baromságokat állítanak a fideszesek Timmermansról és Karácsony Gergelyről, de legalább a nevét megtanulhatnák rendesen az Európai Bizottság alelnökének. Hogy is szokta mondani Deutsch Tamás képviselő? "Ennyi…"#addtovább #jantimmermansperszehogyaz

Gepostet von Ujhelyi István dr. am Samstag, 5. Oktober 2019

Kapcsolódó cikkek

Tilos a Greenpeace-nél az intim borotválás

O.L.K.T.

Kéri László: Nem lehetetlen az ellenzéki egység a rendszerváltás érdekében

Rubóczki Tamás

Tömegesen menekülnének a Honvédból az orvosok és az ápolók!

Rubóczki Tamás