Ujhelyi István: Ha kell, fellázítom az egész országot!

Lázadásra biztatja követőit Ujhelyi István, miután kiderült, a Fidesz törvényi szabályozással a Facebook adta véleménynyilvánítási szabadság korlátozására készül.

Ha kell, fellázítom az egész országot! – reagált Ujhelyi István Szolnokon arra a reggeli hírre, hogy a kormány a Facebookot a magyar törvények hatálya alá akarja vonni. Kivonnák a közösségi oldal kategóriából és átminősítenék tömegmédiumnak, ezáltal teljesen más szabályok vonatkoznának rá.

Az MSZP EP-képviselője csütörtök délutáni élő bejelentkezésében tiltakozó posztok kihelyezésére biztatta “Facebook-lakó” követőit: “Nem vehetik el tőlünk azt a jogot, hogy legalább itt a Facebookon elmondhassuk álláspontunkat, kormánykritikus véleményünket.”

Ujhelyi “Stop Orbán!” feliratú piros lapot mutatott fel a kormányfőnek, azt üzenve, nem vonhatja el a Facebookon megadott szólásszabadság lehetőségét az ellenzéktől. Ígéretet tett, nem fogják engedni Orbánnak, hogy a Facebook nyilvánosságát korlátozza.

‼️ Orbán Viktor azon mesterkedik, hogy a saját szabályai alá vonja a Facebookot és minél hatékonyabban cenzúrázni tudja…

Posted by Ujhelyi István dr. on Thursday, 11 April 2019

olkt.hu/mszp.hu

Kapcsolódó cikkek

Itt nem kéne abbahagyni :) Mert igazunk van!

O.L.K.T.

KINEK ÁLLHATOTT ÉRDEKÉBEN FENYŐ HALÁLA?!

O.L.K.T.

Tovább hazudik a Fidesz!

O.L.K.T.

Hozzászólok