Ujhelyi István: A teljes hazugsággyár ezzel volt elfoglalva, a kormánygépezet minden bugyrában felköhögték a kreált történetet! (+Videó)

Hétfőn sunyi módon fényképeket készítettek rólam a Képviselői Irodaház menzáján, majd azt úgy állították be, mintha bármiben is „lebuktam” volna. A teljes hazugsággyár ezzel volt elfoglalva, a kormánygépezet minden bugyrában felköhögték a kreált történetet.

Miközben tehát Kövér László házelnök a parlamentből, Orbán Viktor pedig a kormányinfókról tiltja ki a Fidesz politikájával szemben kritikus – de legalábbis kérdezni merészelő – orgánumokat, addig a közpénzből kitartott lakájmédia sunyin fotózgat a menzán. Ahol egyébként utána kedélyesen falatoznak.

Úgy döntöttem: elég a pökhendiségből és saját fegyverét fordítom a kormánygépezet részeként működő Bohár Dániel és csapata ellen. Ugyanúgy készítettem felvételt róla, ahogyan ő szokta rólunk.

Ha a kormánypárt katonájaként viselkedik, akkor ugyanolyan közszereplő. Alább telefonbeszélgetésünk rövid kivonatát nézhetik/hallgathatják meg, amely során a propagandista előbb tagadja, majd megzavarodva beismeri a sunyi képkészítést. Sőt, önleleplező módon egyenesen nem is újságíróként, hanem már a kormányoldal képviselőjeként beszél, amikor többes szám egyes személyben védekezik. Tanulságos. Ennyit az újságírói szakmát megbecstelenítő, közpénzből eltartott pártpropagandisták működéséről. 

BREAKING NEWS: a kormánypropagandista beismerése!

BREAKING NEWS: a kormánypropagandista beismerése!Saját fegyverét fordítottuk a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló EchoTV riportere ellen. Hétfőn sunyi módon fényképeket készítettek rólam a Képviselői Irodaház menzáján, majd azt úgy állították be, mintha bármiben is „lebuktam” volna. A teljes hazugsággyár ezzel volt elfoglalva, a kormánygépezet minden bugyrában felköhögték a kreált történetet. Miközben tehát Kövér László házelnök a parlamentből, Orbán Viktor pedig a kormányinfókról tiltja ki a Fidesz politikájával szemben kritikus – de legalábbis kérdezni merészelő – orgánumokat, addig a közpénzből kitartott lakájmédia sunyin fotózgat a menzán. Ahol egyébként utána kedélyesen falatoznak. Úgy döntöttem: elég a pökhendiségből és saját fegyverét fordítom a kormánygépezet részeként működő Bohár Dániel és csapata ellen. Ugyanúgy készítettem felvételt róla, ahogyan ő szokta rólunk. Ha a kormánypárt katonájaként viselkedik, akkor ugyanolyan közszereplő. Alább telefonbeszélgetésünk rövid kivonatát nézhetik/hallgathatják meg, amely során a propagandista előbb tagadja, majd megzavarodva beismeri a sunyi képkészítést. Sőt, önleleplező módon egyenesen nem is újságíróként, hanem már a kormányoldal képviselőjeként beszél, amikor többes szám egyes személyben védekezik. Tanulságos. Ennyit az újságírói szakmát megbecstelenítő, közpénzből eltartott pártpropagandisták működéséről. #StopOrbán #nehigyjétekhogymindentlehet

Posted by Ujhelyi István dr. on Tuesday, 15 January 2019

Kapcsolódó cikkek

A tüntetők most újra farkasszemet néznek a rendőrsorfallal a Kossuth téren!

Rubóczki Tamás

Fontos szempontok választás előtt. Pld…LEGYEN TÁNC!!!

O.L.K.T.

A titkon felvett hitelek fojtogatják Magyarországot

O.L.K.T.

Hozzászólok