Ujhelyi István: a magyar és a nemzetközi sajtó körbe röhögte Orbánt a mérhetetlen hazudozásai miatt tegnap Brüsszelben!

Ujhelyi István, az MSZP Európa Parlamenti képviselője egy videóban reagált Orbán Viktor sajtótájékoztatójára, melyet a miniszterelnök azután tartott, hogy a Fidesz néppárti tagságát felfüggesztették és Orbán Viktort gyámság alá helyezték.

Reagálás a Néppárt döntésére és Orbán Viktor kijelentéseire. Ujhelyi István sajtótájékoztatója az Európai Parlament brüsszeli épületéből.Ossza meg Ön is az élő közvetítést!#HazaSzeretetEurópa #HuEu

Posted by Ujhelyi István dr. on Wednesday, 20 March 2019

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője egy videóban reagált Orbán nemzetközi sajtótájékoztatójára. A baloldali politikus megjegyezte, hogy végignézte azt, mert kíváncsi volt a hangulatára és Orbán Viktor meglehetősen kacifántos magyarázkodására.

Majd Ujhelyi kijelentette, hogy mintha egy másik világba csöppent volna, Orbán Viktor hazudott a magyar nyilvánosságnak és a nemzetközi sajtónak is. Hozzáteszi, hogy jó jellemzi a hangulatot, hogy többször felkacagott az  újságírók tömege, amikor olyan megállapításokat tett Orbán amiről mindenki tudja hogy hazugság, nincsen köszönőviszonyban sem az orbáni Magyarország hétköznapjaival.

Ujhelyi István kijelentette, hogy Orbán Viktor megbukott mint európai politikus, hiszen az Európai Néppártban nagy többséggel -190 a 3 ellenében- döntöttek a tagság felfüggesztéséről.

Az MSZP európai parlamenti képviselője úgy látja, hogy a kérdés a továbbiakban az, hogy a bukott európai politikus Orbán Viktor magával rántja-e a mélyben Magyarországot? Majd leszögezte, hogy az MSZP-nek az a dolga, hogy ebben megakadályozza.

Tegyük fel a kérdést, hogy ha Orbán Viktor európai néppárti tagságát felfüggesztették, akkor megvárhatjuk-e, hogy majd Magyarország európai uniós tagságát is felfüggesszék az orbáni politika miatt?- tette fel a kérdést

Ujhelyi István hangsúlyozta, hogy ezt nem várhatjuk meg éppen ezért egy aláírásgyűjtést  indítottak el. Arra kér mindenkit, hogy írja alá a petíciót, aki nem szeretné, hogy Orbánnal együtt Magyarország is távozzon az európai közösségből.

A videóból az is kiderül, hogy ezt a petíciót interneten is ki lehet tölteni a https://mszp.hu/maradunk weboldalon.

Arról a Fidesz-média nem fog beszámolni, hogy Orbán Viktor hazugságait kinevették a nemzetközi sajtótájékoztatón az újságírók, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Orbán Viktor már csak Európa bohóca.

Kapcsolódó cikkek

Breaking! Füstölt a felújított 3-as metró a “Panda”

Rubóczki Tamás

Nem értem Soros Györgyöt.

O.L.K.T.

Ha előzetesben lenne már nem lenne meg a 2/3

O.L.K.T.