Újból Simicska, de most nem atombomba!

Egy társaságtól nem válik meg Simicska Lajos, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt.-től – értesült a G7. Ez ugyanis a vállalkozó és felesége közvetlen tulajdona, ők pedig természetes személyként nem szerepelnek az eladói oldalon a GVH-dokumentumban.
A cég fő tevékenysége 2012 tavaszáig üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadás volt, ekkor még csak közvetve volt Simicska érdekeltsége. Azután, hogy a házaspár saját nevére vette a céget áttette székhelyét Budapestről a Veszprémhez közeli Hárskútra.

A fő tevékenység is gyökerese megváltozott, juh, kecske tenyésztése lett, és az is mind a mai napig.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) is jóváhagyta, hogy a Simicska tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket Nyerges Zsolt vegye át. Állítólag csaknem 60 cégből áll a csomag, amit Nyerges átvesz. A Hír Tv vezetője már le is köszönt, ahogy a Közgép Zrt. elnöki posztjáról is lemondott Vida Ildikó. A G7 értesülései szerint Nyerges Zsolt csak parkolópálya, a következő lépésben minden megy Mészáros Lőrinchez.

 

olkt.hu/g7.24.hu


Kapcsolódó cikkek

Németh Balázsnak joga van félteni családja kisoroszi két trafikját, de nem lenne joga elfelejteni, hogy a híreket kellene bemondania.

O.L.K.T.

Michael Roth: A menedékjog nem arra való, hogy „kormányfők osztogassák a büntetés-végrehajtás elől menekülő haverjaiknak”!

Rubóczki Tamás

Molnár F Árpád bejelentkezése! VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!