Újabb végrehajtást indítottak a Pesti Srácok ellen!

Juhász Péter korábbi Együtt elnök után a Jobbik frakciója is arról számolt be, hogy végrehajtást indított a Pesti Srácok ellen.

A Jobbik kedd reggel közölte, a párt végrehajtásokat indított a Pesti Srácok ellen. Mint írták, a portál nem fizette ki a sérelemdíjat a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek, ezért az érintettek a múlt héten végrehajtást indítottak az oldal ellen.

A Pesti Srácoknak 600-600 ezer forintot kellett volna fizetniük a képviselőknek, ugyanis még a 2018-as országgyűlési kampányban azt hazudták róluk, hogy több száz milliós luxusvillákban laknak.

Ahogy korábban a Hírklikk is megírta, Juhász Péter hétfőn jelentette be közösségi oldalán, hogy végrehajtást indított a Pesti Srácok kiadója ellen, mert a jogerős bírósági ítélet ellenére nem fizettek ki neki egy 5 millió forintos sérelemdíjat. A bejelentés után nem sokkal arról számolt be, hogy a Pesti Srácok kifizette az összeget.

Kapcsolódó cikkek

A Te országodat mérgezték meg irigységgel, gyűlölettel a gátlástalanok. VIDEÓ Baló György emlékéhez!

O.L.K.T.

Most megyünk, és mindenki befizet a kasszába 1300 forintot! Mindenki! Aggastyántól csecsemőig mindenki!

O.L.K.T.

Kende Péter: Orbán Viktor “megátalkodottan gonosz diktátor”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!