Újabb tragikomikus fordulat az LMP-bohózatban!

0

Szó szerint megmagyarázta az LMP-s áruló, hogy miért egyeztetett Schmidt Máriával a kampányban.

Schmuck Erzsébet az LMP Országgyűlési képviselője./Kép. hvg.hu

Nehéz számon tartani az LMP botrányait manapság, de a sok gusztustalan ügy között is toplistás, hogy kitudódott: Schmuck Erzsébet, az LMP kampányfőnöke rendszeresen Schmidt Máriával egyeztetett a teendőkről a kampány ideje alatt.

Schmuck a párt levelezőlistáján már magyarázkodni kényszerült, miután a Terror Háza igazgatója telefonon „arról győzködte, ha visszalépnek, a választóik elfordulnak tőlük, és kieshetnek a parlamentből”.

(A kormánynak nyilvánvalóan az volt az érdeke, hogy sehol ne lépjenek vissza az LMP-sek, mert ez a Fidesz esélyeit növelte a megosztott ellenzékkel szemben.)

A zoom.hu most megkérdezte az érintetteket, akik közül Schmidt nem akart nyilatkozni, mert szerinte

„minden határon túlmegy az, hogy valaki magánbeszélgetésekről akar kérdezni”.

Schmuck azonban válaszolt és azzal védekezett, hogy jó kapcsolatot ápol Schmidtel, aki

„csupán barátilag figyelmeztette, amikor le akarta beszélni az LMP-t a visszalépésekről”.

Schmuck szerint Schmidt nem szólt bele az LMP kampányába, és szerinte semmi különös nincs abban, hogy beszéltek, mert Schmidt Ungár Péter LMP-s jelölt édesanyja, és

„csak aggódott, hogy az LMP kiesik a parlamentből, hiszen a fia képviselőjelölt volt, az első ötben benne volt, és ha a párt nem kerül be, a fia is kiesik.”

 

olkt.hu/zoom.hu


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!