Újabb független főpolgármester-jelöltet találtak egy kukában

A közterület-felügyelet arra kéri a lakosságokat, hogy a jelölteket a megfelelő szelektív gyűjtőbe rakják: a mostanit is a papírhulladéknak fenntartott, kék gyűjtőből szedték ki.Miután elvégezték rajta a szükséges egészségügyi vizsgálatokat a jelölt máris kampányolásba kezdett. Az M1 stúdiójában vele készült másfél órás interjú során érdemi munkát és összefogást ígért a mostani ellenzéki huzavona helyett, meghirdette a parkolók helyett parkok programot és összefogásra szólított fel.

Hozzátette: nem tartja magát a Fidesz jelöltjének, mert ő kívül van a politikán és úgy érzi itt az ideje a budapestiek érdekeit szem előtt tartani.

Forrás: A teljes és eredeti cikket itt találjátok: Hircsárda/ http://hircsarda.hu/2019/09/06/ujabb-fuggetlen-fopolgarmester-jeloltet-talaltak-egy-kukaban/#comment-61452

 

Kapcsolódó cikkek

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (55. rész)

O.L.K.T.

Diktatúra! Takarodjon a kormány propaganda és a politika a fesztiválokról! Videó

O.L.K.T.

A felcsúti kisvasúthoz görbítik az O1G légi-folyosót.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!