Újabb, brutális tényeket tettek közzé Borkai Zsoltról!

Nem csak búvárkodni jártak Borkaiék a Maldív-szigetekre.
Borkaiék nemzetközi járattal utaztak (a Business Class nem volt elég, mindig First Class-on ültek), ahol nyilván lényegesen fokozottabb a biztonsági ellenőrzés, mint Péren. Csakhogy volt egy előnye annak, hogy Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt. Járt hozzá diplomata útlevél. Így Borkai gond nélkül juttatta fel a gépre a készpénzt: érinthetetlen diplomáciai csomagként utazott minden évben a bőröndnyi készpénz.
Rákosfalvy szinte mindig, Neumann Zoltán gyakran, Gasztonyi László sokszor tartott Borkaival az útra.
A Maldív-szigeteken a bankot nem én, hanem Rákosfalvy intézte. Az első útjuk mindig oda vezetett. Aztán hidroplánt béreltek, és azzal repkedtek a szigetek között.
Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg.
Borkai az elmúlt bő tíz évben Győr egyik leggazdagabb emberévé vált, a polip többi tagját és a hozzájuk tartozó sleppet pedig még gazdagabbá tette.
Mivel ebben az ügyben már többen is feljelentést tettek, az ügyészség – ha akarja – nagyon gyorsan ki tudja deríteni, hogy van-e vagyona Borkainak, Rákosfalvynak és társaiknak a Maldív-szigeteken. Bár igaz: az ügyészségének egy feladata van, védje a politikai maffia tagjait.
Bő egy héttel ezelőtt az ország nagyobb része azt sem tudta, ki Győr polgármestere és a magánbankára.
Én már azt is tudom, ki nem lesz.

Hamarabb folytatjuk, mint azt gondolnátok!

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Harangozó Tamás: A Fidesz politikai hajtóvadászatot folytat a színházak ellen

O.L.K.T.

Hány napot is dolgoztak életükben a fideszes nagykutyák?

O.L.K.T.

Elvonultak az útépítők – vége a választási kampánynak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!