Újabb, brutális tényeket tettek közzé Borkai Zsoltról!

Nem csak búvárkodni jártak Borkaiék a Maldív-szigetekre.
Borkaiék nemzetközi járattal utaztak (a Business Class nem volt elég, mindig First Class-on ültek), ahol nyilván lényegesen fokozottabb a biztonsági ellenőrzés, mint Péren. Csakhogy volt egy előnye annak, hogy Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt. Járt hozzá diplomata útlevél. Így Borkai gond nélkül juttatta fel a gépre a készpénzt: érinthetetlen diplomáciai csomagként utazott minden évben a bőröndnyi készpénz.
Rákosfalvy szinte mindig, Neumann Zoltán gyakran, Gasztonyi László sokszor tartott Borkaival az útra.
A Maldív-szigeteken a bankot nem én, hanem Rákosfalvy intézte. Az első útjuk mindig oda vezetett. Aztán hidroplánt béreltek, és azzal repkedtek a szigetek között.
Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg.
Borkai az elmúlt bő tíz évben Győr egyik leggazdagabb emberévé vált, a polip többi tagját és a hozzájuk tartozó sleppet pedig még gazdagabbá tette.
Mivel ebben az ügyben már többen is feljelentést tettek, az ügyészség – ha akarja – nagyon gyorsan ki tudja deríteni, hogy van-e vagyona Borkainak, Rákosfalvynak és társaiknak a Maldív-szigeteken. Bár igaz: az ügyészségének egy feladata van, védje a politikai maffia tagjait.
Bő egy héttel ezelőtt az ország nagyobb része azt sem tudta, ki Győr polgármestere és a magánbankára.
Én már azt is tudom, ki nem lesz.

Hamarabb folytatjuk, mint azt gondolnátok!

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Törvénytelen kilakoltatás. Orbán Te teszed ezt!!!

O.L.K.T.

Brutális nyílt levelet írt Farkasházy Tivadar Orbán Viktornak!

O.L.K.T.

Időzített bomba az infláció? A nyugdíjasok bukhatják a legtöbbet az élelmiszerek drágulásán

O.L.K.T.