ÚJABB 9 ÉV A szín Fideszes MÉDIATANÁCSNAK

Hadházy Ákos:

A Fideszt 2010 óta két testület tartja hatalomban: a Polt Péter által vezetett ügyészség és a nyilvánosság feletti kontrollt biztosító Médiatanács. Polt nemrégiben kapott újabb 9 éves megbízást, és most jön a sorcsere a Médiatanácsban. Eddig is csak fideszes delegáltak voltak, most is csak azok lesznek: Hankiss Ágnes volt EP-képviselőt, Meszleny Lászlót, a Fidesz korábbi kommunikációs igazgatóját, Szadai Károlyt, Kövér Lászó korábbi titkárát és az egyelőre sötét lónak tűnő Budai Lászlót jelölik – és választják meg hamarosan, ezügyben ne legyenek kétségeink.
Jó előre szóltam, hogy az ellenzéki kollégák ne vegyenek részt abban a színjátékban, amit a Médiatanács tagjainak választása körül rendeztek (az úgynevezett Közszolgálati Kuratórium ügyében nem hallgattak rám). Ennek a testületnek az a feladata, hogy biztosítsa a Fidesz totális uralmát a nyilvánosság felett, és ezt végre is fogja hajtani. Ezt nem kellene hagyni! Ha valaminek lenne értelme az ellenzéki térfélen, akkor az a propaganda elleni közös fellépés lenne, de egyelőre úgy áll, hogy most mindenki visszahúzódik a lövészárokba, illetve néhány városházára, aztán várja a csodát. Fölöslege! Ahogy fölösleges részt venni ebben a választási eljárásban is. Ki lehet jönni a parlamentből, van dolgunk idekint is épp elég!

Kapcsolódó cikkek

Üzenet Budaházy Eddának és a NER-nek!

O.L.K.T.

1,5 millió magyar embert készül kirabolni a Fidesz!

Rubóczki Tamás

Belügyminisztérium: Nyomozást kezdeményeztünk a Rendőrségnél Borkai Zsolt ügyében!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!