Ügynökakták – A Fidesz nyakig benne van!

Még két MSZP-s is mellettük szavazott.

Ismét, 18. alkalommal nyújtotta be a Parlamentnek az LMP az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát célzó törvénytervezetet, amely az állampárti vezetők egyes közhivatalok viseléséből való kizárásáról is szólt.

A Fidesz a javaslatot ismételten leszavazta, ugyanígy tett a KDNP is, valamint Ritter Imre német nemzetiségi tanácsnok, de az MSZP két tagja, Molnár Gyula volt pártelnök és Gurmai Zita is így szavazott.

“Így a javaslat 53 igen és 112 nem mellett megint elbukott. Az LMP erről kiadott közleménye szerint a Fidesz-KDNP többsége láthatóan foggal körömmel védelmezik a kommunista diktatúra működtetőit. A kommunista múlttal való szembenézés a kormánypártoknak már nem fontos: feladták korábbi értékeiket, elveiket. Szerintük egy diktatúra titkaira nem lehet demokráciát építeni, és nem lehet korszakváltást alapozni”

– olvasható a 444 cikkében.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

A Fidesz kedden mozgósította a facebook hadserege minden tagját.

H Miklós

Százezer becsületes magyart keresek!

O.L.K.T.

Judith Sargentini: Orbán Viktor miatt fizikai erőszak is érhetne!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!