Úgy tűnik azonban, hogy egy törpe diktátornak nem megy könnyen a csapatjáték

Így szólt Johann Wadephul, a CDU frakcióvezető-helyettese a ZDF vasárnap esti “Berlin direct” című magazinjában, ahol éles hangon támadta a magyar kormányt.

A Magyar Hang a német Focus beszámolój alapján azt írja, hogy Wadephul szerint az a tény, hogy a magyar kormány támogatja a törökök észak-szíriai háborúját, megkérdőjelezi Magyarország uniós tagságát.

Szavai szerint Magyarországnak el kell döntenie: teljes jogú tagja akar-e maradni az EU-nak, és nem csak a pénzügyi támogatásokat fölvenni. Ha igen, akkor meg kell tanulnia csapatban játszani, s erősíteni a közösség egységét.

Hozzátette, hogy régóta figyelik Orbán tevékenységét, és úgy látják, a magyar miniszterelnök kilóg a csapatból, ezért most nyomást kívánnak gyakorolni az Orbán-kormányra, hogy változtasson politikáján.
Úgy tűnik azonban, hogy egy törpe diktátornak nem megy könnyen a csapatjáték, az erdogani úton lépkedés azonban annál inkább.

Via: focus.de

Kapcsolódó cikkek

Mit műveltek?…Mi folyik itt Szolnokon?A szolnoki MSZP vesszőfutása. Ezt nem fogják szeretni, de igaz.

O.L.K.T.

Az egészségügy továbbra is romokban marad!

Rubóczki Tamás

Magyarország Bulgáriánál még jobban teljesít, csak éppen két hét alatt 62 ember fagyott halálra

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!