Úgy szórják a pénzt baromságokra mintha Abu-Dzabiba élnénk!

0

32 milliót herdáltak el Németh Szilárd tepertőkrém receptjére! Igen, jól olvastad! 32 milliót! Az ittlakunk.hu számolt be róla: 32 millió forint többletet szavazott meg a csepeli képviselő-testület arra, hogy a Csepeli Hírmondó című ingyenes propagandaújság a választási kampányban dupla lapszámmal (vagyis a szokásos kétheti kiadás helyett hetente) jelenjen meg. Borbély Lénárd polgármester erről így nyilatkozott a Hírmondó idei első számában:

„Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről.”

Hogy miféle ”információk” jutnak el a csepeli lakosokhoz a 32 millió forintos pluszból, arról az ittlakunk.hu fotót is közölt. Új rovatot indított az újság, amelyben hétről hétre Németh Szilárd kedvenc receptjeit (!!) ismerheti meg a nagyérdemű, így például a Fidesz-alelnök kedvenc kolbászos tepertőkrémének receptjét. A csepeli lapban azt ígérik, hogy a következő számokból megismerjük Németh Szilárd kedvenc levesét, főételét és édességét is. A hülyének is megéri 32 millióért!

 

(OLKT/NyF.)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!