Tuzson Bence szerint Kofi Annan is Soros bérenc!

1

A huppa.hu számolt be róla, hogy az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely “kísértetiesen hasonlít Soros György tervére” – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Többek között efféléket mondott:

  • Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt.
  • Ez most az ENSZ-ben “szintet lépett”. Egy olyan csomagon dolgoznak, amelynek célja a migráció felerősítése a világban. Azt szorgalmazza, hogy az országok nyissák meg határaikat, bontsák le a jogi határzárakat, továbbá részesítsék előnyben azokat a szervezeteket, amelyek erősítik a migrációt.
  • Ez Magyarországnak, de Európának sem érdeke. Ez a folyamat egész Európa kultúráját fogja szétverni.
  • A nemzeti kultúrák meghatározása, az, hogy meghatározzuk kikkel akarunk együtt élni, a nemzeti hatáskörbe tartozó kérdések.

A verbális ámokfutás tökéletesen illik a kormányzati retorikába, hiszen nem oly rég Orbán azt nyilatkozta, hogy az ENSZ olyan dokumentumokat készül elfogadni, amelyek a világméretű népvándorlást támogatják. Meg azt is, hogy az Egyesült Államok nem véletlenül lépett ki az ENSZ-tárgyalásokból, mert úgy látják, hogy ott nekik hátrányos döntések születhetnek.

“Osztom ezt az aggodalmat, ezen nekünk is el kell gondolkodnunk” – mondta.
(Huppa.hu)
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!