A tuti jó recept! “Főzzünk okosan”!

Ha ezt megcsinálod, biztosan élvezni fogod az ízek összhatását…

RECEPT

– Végy egy lopásban, rablásban hihetetlenül innovatív politikai közösséget.
– Adj hozzá egy negyven év alatt lelkileg, mentálisan átgyúrt, kiégett, demokráciát hírből sem ismerő társadalmat.
– Hazudj, ami a csövön kifér. Hazudj Kánaánt, hazudd azt, hogy elég rád szavazni, és a híveidé lesz a mennyek országa. Az övéké persze megint nem lesz semmi, csak a nyomor, de a tied lehet a hatalom, a parlament, és minden erőforrás, amit az EU beletol ebbe a szerencsétlen kis országba.
– Kormányon gyűrd magad alá az ellenzéket, a médiát, a gazdaságot, az államigazgatást, a fegyveres testületeket, az igazságszolgáltatást.
– Tedd lóvá a társadalmat, vakká és süketté a híveidet.
– Hozz olyan törvényeket, amivel te bármit, és szó szerint bármit megtehetsz.
– Lehetőség szerint tartsd be az általad hozott törvényeket, hiszen ezzel te lophatsz, rabolhatsz kedved szerint. Ha véletlenül mégis többet lopnál-rabolnál-kurváznál, ha még ez sem lenne elég – és általában nem elég – akkor sincs baj, mert ott az ügyészség, aki majd elmossa az odakozmált dolgokat.
– Hozz létre stróman-birodalmat. Te adod a törvényesített lehetőséget, ők pályáznak, nyernek, kaszálnak mindent. Ne feledd! Nincs az a kis összeg, amiért nem kell lehajolni! Minden fillér számít!
– Tudod a dakota mondást! Hagyd, hogy a strómanok is jóllakjanak. Ne sajnáld! Minden ezer forintból (1/10-ed másodperc alatt megvan az) 1 forint legyen az övék. Ne tarts meg mindent magadnak! Így nagyobb kedvvel lopnak ők is.
– Amit a strómanok megszereztek, gyorsan fektessék be valamibe. Ha lehet, vegyenek gyárakat, médiát, komplett energetikai szektort, bankokat. Aztán az abból beömlő pénzt is fektessék be gyorsan másba. Ne feledd, különösen jó lehet a végeredmény, ha egymástól is vásárolnak! Ha ezt betartod, nincs az a szuperszámítógép, sasszemű nyomozó, aki követni tudja a pénzed útját, és a második tranzakció után már a mocskos, bűnös, rabolt, lopott pénz tiszta lesz, mint a hó!
– Ha lehet, (hogyne lehetne!) vegyetek meg minden médiumot! Mindet! Mert a híveknek így lehet mesélni, ha már enni nem tudnak. fűszerezd jó bőven horrorral. Azt szeretik. Különös ízt ad nekik, ha félnek, ha gyűlölhetnek. Ezt pedig te fogod nekik szolgáltatni, a lopott, majd tisztára mosott pénz birtokában felvásárolt rádiókon, tévéken, és újságokon keresztül.

Végül dőlj hátra és tekints le a birodalmadra! Ez a te recepted. És működik! Ezt te tetted! A tied! De a lóvátett társadalom eszi meg. Egészen addig, míg rá nem jön valaki, hogy ehetetlen az általad oly nagy műgonddal kotyvasztott menü.
Mert akkor ugrott minden. Kidobhatod a nyavajába az egészet, amit főztél. Hiába bevált a recept, neked akkor véged lesz!

 

Forrás: facebook

Kapcsolódó cikkek

„SOKAN BÁMULNAK MINKET, LÁTOM, HOGY RÓLUNK BESZÉLNEK” – HAZAFELÉ ANYÁVAL A VILLAMOSON

O.L.K.T.

TASZ: “Az EMMI-nek nyílvánosságra kell hoznia a kórházi fertőzési adatokat!”

O.L.K.T.

Itt az újabb megszorítás!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!