Tusványos: Kósa Lajos szerint még mindig alkoholisták vezetik az EU-t!

Mivel Kósa Lajos már nem miniszter, nem Fidesz-frakcióvezető, még csak nem is polgármester, úgy gondolta, hogy megadatik neki az a luxus, hogy a megszokottnál keményebben, sarkosabban fogalmazzon.

Az európai jobboldal jövőjéről rendezett vitán Tusványoson rögtön úgy is kezdte, hogy elárulta a mottóját, amelyet a mostani felszólalásához választott:

Ami ami, az az!

Ezt a mottót Árkosi főtörzsőrmestertől kölcsönözte, akivel együtt szolgált 1982-83-ban az osztrák határon, és védte az országot “a dél-tiroli hegyi vadászoktól, nem is támadtak meg minket, míg ott szolgáltam”.
Tehát Kósa Lajos az “Ami ami, az az” mottó jegyében úgy döntött, nem kertel, és kereken kimondja, szerinte mi a tétje a jövő évi EP-választásoknak: naná, hogy az EU jövője. Az EU márpedig most elég nagy bajban van:

Hadd mondjam ki, hogy az EU-t egy rossz részeges alkoholista pasi vezeti. Nem isiász van itt, alkoholista.

Kósa Lajos Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének dülöngélő videójára célzott, amelyről később azt mondták a munkatársai, hogy isiászban szenved az elnök úr. Kósa szerint ha rendben működne az EU, kettő hónap alatt zavarnák el a felháborodott polgárok Junckert a posztjáról.

“Ilyen potenciált ugyanis nem lehet egy alkoholista kezére bízni, akinek az egyetlen életműve, hogy Luxemburgban megvalósította a legnagyobb adóelkerülő paradicsomot”.

Kósa szerint ebből kell kiindulni, amikor az európai jobboldal jövőjéről beszélünk. A jövő évi EP-választás tétje pedig, hogy ha nem az európai jobboldal nyer jövőre, akkor “Európa elveszett, lefőtt a kávé, mindenki hazamehet”. Azt a logikai ellentmondást ugyanakkor nem oldotta meg a szókimondó fideszes politikus, hogy Juncker nem a baloldal, hanem éppen az európai jobboldal prominense, akit legutóbb az Európai Néppárt jelölt a posztjára.

Kósa szerint három dolog tartja össze ezt az Európai uniót: a keresztény civilizáció, a család és a közös hagyományok. És éppen ezeket támadja az európai baloldal. A balosok támadják a kereszténységet, a “családot az erőszak terepeként állítják be”, a közös hagyományokat meg letagadják, mondta.

Ehhez jön “a balliberális erők által meghatározott kommunikációs tér”, amely szerinte azt állította elő, hogy az európai jobboldal egy része persona non grata lett, de a radikális baloldal szélső része elfogadott, bármilyen butaságot mond, például a Sziriza.
Leninnel lehet szelfizni, a brandenburgi kapunál nem lehetnek Göring- és Hitler-imitátorok, persze nagyon helyesen.

Ebben a helyzetben érte Európát a migráció, amelyet szerinte a baloldal azért támogat, mert a migránsok beengedésével “fel van találva az instant baloldali győzelem”. Hiszen a migránsok keresztény erőkre soha nem tudnának szavazni. Vagyis az európai jobboldalnak ezért is politikai érdeke távol tartani a migránsokat. És ebből is látszik, hogy ha jövőre nem a jobboldal győz, “nem lesz Európa, megszűnik, nincs tovább”.

 

olkt.hu/Facebook


Kapcsolódó cikkek

Botka most áruló vagy sem?

O.L.K.T.

Varga Judit: Mivel háborút indított az EU ellenünk, ezért mi készek vagyunk megvédeni Magyarországot!

O.L.K.T.

Ellenzék: A népet halálra dolgoztatná a kormány!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!