Tudta? A Fidesz megnyerte március 15-ét (is).

Mi még azt se tudtuk, hogy verseny van, ők már győztek is. Nem semmi!

A Médianéző Központ tegnap napvilágot látott Facebook-elemzése szerint a Fidesz a virtuális térben is nagy fölénnyel nyerte meg az idei március 15-ét. Egészen pontosan a pártok március 15-i Facebook-aktivitásáról készített gyorselemzés úgy szól, hogy a Fidesz az online térben is jól mozgósít, a Jobbiktól pedig elfordulnak eddigi követői – írja a Magyar Nemzet.

Ha pedig ez nem lenne elég egyértelmű „győzelem”, amit egy gyorselemzés is alátámaszt, akkor véssük az eszünkbe, amire ugyancsak emlékeztet a „polgári napilap”:

Orbán Viktor március 15-i ünnepi beszédét húszezres hallgatóság kísérte figyelemmel, addig az ellenzéki pártokra külön-külön csak pár százan voltak kíváncsiak, és közös rendezvényükön is csak két-háromezren voltak jelen.

Arról nincs szó, hogy az ellenzéki pártoknak nem volt lehetősége Tao-pénzből (közpénzből) szervált buszokkal rajongókat hordani Budapestre. De ez a Magyar Nemzet olvasóit úgysem érdekli.

Ennél sokkal nagyobb érdeklődésre tarthat számot az, hogy a Fidesz Facebook-oldalának 271 új kedvelése lett, míg az LMP-nek csupán 2. Ja, s a Jobbik Facebook-oldalából 37-en „kivették” a lájkot, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy

a jobbikosok nem tudták elviselni, hogy képviselőjük, Jakab Péter többek között Gyurcsány Ferencnével állt színpadra az ellenzéki tüntetésen.

Mindezek után már csak egy dolog érthetetlen: Ezen kiváló cikk után hogy, hogy nem nőtt a Magyar Nemzet Facebook-oldalának követőinek száma jelentős mértékben? Főleg, hogy ez már nem is cikk, ez tudományos Big Data…

Forrás Zsurpubi https://zsurpubi.hu/cikk/7423-tudta-a-fidesz-megnyerte-marcius-15-et-is/

Kapcsolódó cikkek

Megáll az eszem: Mészáros Lőrinc felesége is okosabb mint Zuckerberg?!

Rubóczki Tamás

Szél Bernadett és Hadházy Ákos: Addig nem jövünk ki, amíg be nem olvassák a petíciónkat a köztévében!

Rubóczki Tamás

A Magyar Helsinki Bizottság meglátása szerint az éheztetés kínzásnak felel meg, amit a Fidesz tudatosan tesz meg!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok