Továbbra sem használhatja a Mol Vidi a 14 milliárdért épült stadionját, mert nem tudják kiirtani a vízhálózat baktériumait

Honlapján közölte a MOL Vidi Fehérvár, hogy egyelőre nem sikerült úrrá lenni a sóstói stadion ivóvízhálózatának fertőzésén, ha továbbjutnak az Európa Liga harmadik körébe, akkor is Felcsúton kénytelenek játszani – írta a 444.hu.

“Bár folyamatos, megfeszített munkavégzés folyik annak érdekében, hogy a stadionban lévő fertőzés eltávolításra kerüljön, a július 17-én megküldött hivatalos vizsgálati eredmények alapján az ivóvízhálózatban továbbra is kimutatható a Pseudomonas aeruginosa baktérium jelenléte,” – írta klub közleménye.

Forrás és bővebben:https://168ora.hu/itthon/tovabbra-sem-hasznalhatja-a-mol-vidi-a-14-milliardert-epult-stadionjat-mert-nem-tudjak-kiirtani-a-vizhalozat-bakteriumait-171427?fbclid=IwAR1CTNntCbMya5HD2Tm8jv7eqPiAta4bTWPRwJYxoq65BCYlr_GthvHdf04

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Orvoshiány miatt szó szerint megszűnt az ortopédia a Kútvölgyi kórházban!

O.L.K.T.

Tarlós előszeretettel hülyéz le bárkit VIDEÓ

O.L.K.T.

Családbarát kormány? Ugyan már!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!