Tovább hazudik a Fidesz!

A Fideszt nem érdekli a valóság, a papagájkommandó teszi a feladatát.

Az MTI vasárnap 13.06-kor közzétett tudósítása szerint Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő Budapesten újságíróknak azt mondta: egészen megdöbbentő, hogy a hírek szerint Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja.

A kormánypárt politikusa szerint a brüsszeli bizottság ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben: a migránsoknak mindent lehet, nekik minden támogatás és ellátás jár, de ami a gyermekes családokat, a gyermeknevelést segíti, azt rögtön nagyítóval kezdik vizsgálni és tiltott állami támogatást emlegetnek

Dunai Mónikát úgy látszik, nem nagyon érdekli a valóság.

Szintén az MTI számolt be 10.18-kor – jóval Dunai Mónika sajtótájékoztatója előtt – az Európai Bizottság magyarországi képviseletének közleményéről, miszerint nem támadták meg a kormány babaváró hitelprogramját, mivel arról nem is indított vizsgálatot.

Hozzátették, hogy a kormány családpolitikai céljait üdvözlik kiemelve, hogy az állami támogatásokra vonatkozó uniós szabályok a gazdasági verseny érdekében születtek, a magánszemélyeknek járó juttatásokra – mint a magyarországi babaváró hitelprogram – nem érvényesek.

Ennek ellenére Dunai Mónika kiáll a nyilvánosság elé, és úgy csinál, mintha semmi sem történt volna. Tolja bele a kormánypárti nyilvánosságba a megcáfolt hazugságait.

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

A NER korruptsága 4 ezer milliárdba kerül évente, neked és a Magyar embereknek!

O.L.K.T.

Nagy pofonba szaladhat bele a Fidesz.

O.L.K.T.

Sehol az országban nem lehet kapni az epilepszia elleni legfontosabb gyógyszert

O.L.K.T.