Tovább folytatódik a pofátlan pénzosztogatás és urizálás!

0

Ez egy kész agyrém már ami itt folyik, ugyanis a fideszes trónörökösök 44 milliót tapsolnak el Kerényi elit gyerektáborában. Kerényi Imre ritkán töri át az ingerküszöbünket, akkor viszont olyat gurít, amivel azonnali, nyolc napon túl gyógyuló agyfájdalmat vált ki. Ilyen az elit keresztény gyerektábor,”trónörökösképző” ötlete, ami most megvalósulni látszik.

A miniszterelnöki megbízott még januárban mutatta be a Gizella-elitegyüttlét tervét, amely szerint keresztény szellemiségű táborokat szerveznének, elsősorban államtitkárok, miniszterek gyerekeinek. Most kiderült, az elittáborok valóban megrendezésre kerülnek, igaz, csak a jövő évtől. Az Mfor.hu szúrta ki, hogy Balatonalmádi képviselő-testülete már foglalkozott az üggyel április huszadikai rendkívüli ülésén. Az első három turnus 2019. július 1. és augusztus 25. között zajlana. A gyerekek főleg kirándulnak és templomokat látogatnak majd, de emellett vitorlázás- és úszásoktatás, kerékpáros túrák és művészeti képzések is szerepelnek a programban. Eddig még rendben is lenne, a költségvetés azonban hajmeresztően pofátlan:

“kiderült, hogy a háromszor kéthetes turnus és a 30 gyerek felszerelése és ellátása 43,78 millió forintba fog kerülni. Egy gyerek részvételi díja potom 250 ezer forint.”

Kerényi a polgármesterek, miniszterek, államtitkárok felé megküldött fájdalmasan modoros levelében azt írja:

“Böjte Csaba testvér logikája szerint kell gondolkodnunk. Ő a kérdést így tenné fel. Ér-e trónörökösünk ekkora befektetést?”

A büdzséből 12,2 millió a tanárok és segítőik javadalmazása. Tartós eszközökre, pl. biciklikre, 9,5 milliót szántak. Azt azért a szervezők is érezhették, ez így mekkora gáz, hiszen a levélben szerepel: Kerényi nyaranta 20 darab Gizella-ösztöndíjat is kioszt, ami ingyenes részvételt garantál, mindezt a szülők kézzel írt kérelme alapján teszi. A jelentkezéshez természetesen meg kell adni a gyerek vallását, de 5 darab portréképet is csatolni kell róla. És hogy mi mindent kapnak a szerencsések? Többek közt ezeket:

 

 

olkt.hu/Mfor.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!