Tóth Bertalan brutális információja

0

Évente sokszor 10.000 forinttal károsít meg minden magyar embert a Fidesz a 30%-kal a piaci ár felett beszedett rezsidíjakkal, most 90.000 forint lopásból 9.000 forintért vásárolnának szavazatokat.

Az MSZP 30%-kal alacsonyabb rezsiárakat ígér a választóknak.

Augusztus 24-én elindul a szükséges ajánlóívek gyűjtése. A Fidesz az átverős „rezsicsökkentéssel” kirabolt nyugdíjasoktól próbálna szavazatokat vásárolni, míg az MSZP 30%-kal olcsóbb rezsiárakat ígér a választóknak – ismertette dr. Tóth Bertalan az MSZP képviselője kérdésre válaszolva az MSZP kampánynyitóján.

„Felháborító, hogy az elmúlt években pontosan, számszerűen kimutatható módon a magyar emberek többet fizetnek az energiáért, mint amennyiért azt a magyar állam beszerzi.
Erről több kutatás, tanulmány is készült, szakértők is megerősítették!”

– kezdte válaszát a pártelnök.

„Ezért javasoltuk mi már többször is azt, hogy átlagfogyasztásig minimum 30%-kal csökkenjenek a rezsidíjak! Közel 90.000 forintot húznak ki évente minden magyar zsebéből!”

– tette hozzá.

A folyamatos lopás közepette, ehhez képest most adnának a nyugdíjasoknak 3×3000 forintot. A választók felé

„ez maga a pofátlanság!”

– tolmácsolta a népharagot a párt frakcióvezetője.

 

„Mi most is azt követeljük, hogy ne utalványt kapjanak a nyugdíjasok, hanem tessék annyiért adni az energiát a magyar fogyasztóknak, amennyiért azt beszerzi a magyar állam és ne nyerészkedjen a Fidesz a magyar fogyasztókon, a magyar családokon!”

– ismertette a Szocialista Párt jelentősen kedvezőbb rezsiprogramját dr. Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt elnöke, országgyűlési frakcióvezetője.

 

(MTI)