Totál nevetségessé tették Andy Vajnát! (Videó)

Kamázom a lét – írja Andy Vajna egy internetes videó alatt.

Néhány hete indult az a népszerű internetes csatorna, a Bagoly Mondja, amely immár hétről hétre tör borsot a fideszes nagyurak orra alá. Nem mással, mint gúnnyal, ugyanis a humoros és vicces videókon keresztül világit rá arra a Bagoly Mondja csatorna tulajdonosa milyen kisszerű emberek is azok, akik ma hatalomban vannak.

Nemrégiben futótűzként terjedt a Mészáros Lőrincet kiparodizáló videó, melyet több tízezren láttak. Szerencsére petíciókat sem kellett írni, ugyanis anélkül is elkészült a várva várt folyatás, melyben a TV2 csoport és számtalan médiavállalkozás vezetőjét a magyar filmügyi kormánybiztost Andy Vajnát kezdte ki a kormányellenes internetes csatorna.

A videó érdekessége, hogy Andy Vajna sem hagyta szó nélkül a videót. A videó alatti kommentszerkcióban jelent meg az üzenet a filmügyi kormánybiztos neve alatt:

“Kamázom a lét”

Persze senki nem gondolja komolyan, hogy valóban a médiamogul ragadott volna klaviatúrát – inkább egy humoros rajongó – azonban tény a népszerű csatornának egyre több rajongója van és egyre kreatívabb ötletekkel, viccekkel támadják a rendszert.
Most pedig a videó:

 

 

 

 

olkt.hu/Youtube

Kapcsolódó cikkek

Gulyás Márton szétzúzta a Fidesz nosztalgiát!

Rubóczki Tamás

Hoppá! Adócsaló lett Tállai András NAV elnök is! (Videó)

Rubóczki Tamás

Dobrev Klára (ÉLŐ)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!