Totál elegük van a magyar melósoknak, újabb sztrájkot hirdettek!

Az elfogadhatatlan bérajánlás, illetve annak a mértékének felosztási javaslata miatt hétfő délutánra tüntetést szerveznek a Teva gyógyszergyár munkavállalói Debrecenben, írja az Index vasárnap a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségére hivatkozva (VDSZ).

A sikeres Audi-sztrájk óta egyre több helyről hallani, hogy mozgolódnak a szakszervezetek. A héten a győri Tesco bérszámfejtői és a miskolci SEG Automotiv gyárban is munkabeszüntetést tartottak a dolgozók.

Az esztergomi Suzuki gyárban, pedig botrány van, mert az épp alakuló érdekképviselet vezetőjét kirúgták azonnali hatállyal.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Sikerült…

O.L.K.T.

Idáig jutottunk a sok túlszabályozás meg haszontalan törvények miatt: Nem tarthat majd a magyar ember malacot, csak ha bejelenti a jegyzőnél?

O.L.K.T.

Rohamos ütemben adósodnak el a magyarországi kórházak!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!