Török tankok ameddig csak a szem ellát.

0

Tankok, ameddig a szem ellát

TÖRÖK TANKOK, AMEDDIG A SZEM ELLÁTSegítsetek nekünk megérteni politikusaink logikáját…A legmodernebb haditechnikát képviselő NÉMET gyártású Leopard 2A4s harckocsik irdatlan mennyisége áll készenlétben Törökország szíriai határánál arra, hogy kurdokat gyilkoljanak. Ami ellen a magyar kormánynak sincs különösebb kifogása, nem halljuk őket tiltakozni. A civilek százezrével fognak elmenekülni… Hová is? Akik megtehetik, elsősorban a Magyarországon is áthaladó nyugat-balkáni útvonalon NÉMETORSZÁGBA. Mert ott él Európa legnagyobb kurd nemzetiségű kisebbsége, akiktől támogatást és segítséget remélnek.Európa – élükön a magyarokkal – meg nyafog, hogy már megint jönnek a menekültek.

Gepostet von Migration Aid am Samstag, 12. Oktober 2019

Segítsetek nekünk megérteni politikusaink logikáját…

A legmodernebb haditechnikát képviselő NÉMET gyártású Leopard 2A4s harckocsik irdatlan mennyisége áll készenlétben Törökország szíriai határánál arra, hogy kurdokat gyilkoljanak. Ami ellen a magyar kormánynak sincs különösebb kifogása, nem halljuk őket tiltakozni. A civilek százezrével fognak elmenekülni… Hová is? Akik megtehetik, elsősorban a Magyarországon is áthaladó nyugat-balkáni útvonalon NÉMETORSZÁGBA. Mert ott él Európa legnagyobb kurd nemzetiségű kisebbsége, akiktől támogatást és segítséget remélnek.
Európa – élükön a magyarokkal – meg nyafog, hogy már megint jönnek a menekültek.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!