Tordai Bence: Áder becsinált a naciba!

0

Ilyen jeleneteket ritkán látunk!

Annak idején a mindenható római császárok mögött a legendárium szerint mindig lépdelt egy szolga, aki azt mormolta: “nem vagy isten, te is csak egy ember vagy”. Ennek oka pedig az volt, hogy a mérhetetlen hatalom birtokosait továbbra is a földön tartsa.

A Fidesznél valószínűleg épp fordítva van. Szerintem van egy megbízott testőr, aki mögöttük lépdel és azt mormolja: “Te nem vagy egy átlag ember, te mindenható vagy. Fideszes vagy, mindent megtehetsz”.

Más magyarázata nincs annak a komikus jelenetnek ami ma lezajlott a parlamentben. Ezek az emberek annyira elszakadtak a valóságtól, hogy nem tudták mit kezdjenek azzal a hétköznapi szituációval, amikor Áder Jánost és Kövér Lászlót nemes egyszerűséggel csak úgy megszólította a párbeszéd képviselője, Tordai Bence.

Az normális, hogy nem a szívük csücske a képviselő, de hogy ne tudjanak mit kezdeni a szituációval… Ha láttál már kellemetlenebbül feszengeni pártkatonákat, az nem a valóság. Ez viszont az:

Mit gondol Áder János és Kövér László 1848 üzenetéről?

Szabadság, egyenlőség, testvériség? Megkérdeztem, mit gondol erről Áder János és Kövér László.Villáminterjú.#Párbeszéd

Gepostet von Tordai Bence am Freitag, 15. März 2019
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!