Tömegével vásárolja az új Mercedeseket és Audikat a rendőrség

0

Mintegy 5000 vadonatúj személyautó állami megvásárlásáról gyűjtött be információkat a Vezess az elmúlt hetekben. Az ultramodern és méregdrága luxuslimuzinoktól az olcsó népautókon át a hőkamerás kisbuszokig számos járművet felsorolunk most induló cikksorozatunkban, a többségüknél azt is elmondjuk, hogy mennyi közpénzből vásárolta meg az állam a saját alkalmazottai részére.

Ötször annyi Mercedest vesz a rendőrség, mint a magánszemélyek és a cégek együttvéve.
Bruttó 32,96 milliárd forintért 3131 darab vadonatúj személy- és teherautót, valamint buszt vásárolt az elmúlt két évben az ORFK – derül ki a Vezess által kikért adatokból. A 10 millió forint feletti átlagár mellett (és persze ezzel szoros összefüggésben) elsőre feltűnik, hogy igen magas két német prémiummárka aránya: 551 darab Mercedes és 211 Audi volt a beszerzett személyautók között.

Bővebben vezess.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!