Tőkés László valami büncselekményre invitálta Orbán Viktort!

Orbán Viktorral folytatott különmegbeszélést Tőkés László és Csomortányi István.

Szombat délelőtti, hagyományosnak számító tusványosi előadása után folytatott eszmecserét Tusnádfürdőn Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel és Németh Zsolttal, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnökével Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke és bukott EPképviselője és Csomortányi István, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke – közölte az Erdélyi Magyar Néppárt sajtóirodája.

A közlemény szerint az EMNT és a Néppárt elnökei tájékoztatták a magyar miniszterelnököt az erdélyi politikai helyzet aktualitásairól, a két szervezet elmúlt időszakbéli tevékenységeiről, valamint jövőbeli terveikről, különös tekintettel a rendszerváltozás és a temesvári forradalom harminc éves évfordulójára tervezett eseményekről .

Kapcsolódó cikkek

Ajvé! Az Euró 331.-Ft., az USD 303.-Ft., a CHF 305.-Ft. Gratulálok! “Magyarország jól teljesít”!

O.L.K.T.

Új videó került elő a dunai hajóbaleset pillanatairól

O.L.K.T.

Portikot is megvádolnák a Fenyő-gyilkossággal? Gyárfás óvadékát pedig visszaadják.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!