Tojással dobálták meg a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks székházát Pécsen a rabszolgatörvény elleni tüntetésen!

7-800 fős tömeg vonult Pécs belvárosában péntek este fáklyákkal a budapesti tüntetéssel párhuzamosan, tiltakozva a rabszolgatörvény elfogadása miatt és a kormány ellen – írja a Pécsi Stop.

A tüntetést a Momentum szervezte, itt este 6-kor kezdődtek az események, a tüntetők a Barbakántól a Ferencesek utcája – Jókai tér – Citrom utca vonulon a Kossuth térre vonultak. A budapesti rigmusok mellett Páva Zsolt polgármestert is szájukra vették. A tüntetők között volt Mellár Tamás pécsi képviselő is.

A Kossuth téren Hadházy Ákos és a momentumos Nemes Balázs mondott beszédet, Hadházy arról beszélt, hogy békésen kell demonstrálni, de el kell menni a végletekig.

A tömeg végül a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks pécsi székházához vonultak, amelyet tojással dobáltak meg, valamit leragasztották a cég logóját.

Végül visszatértek a Kossuth térre, a demonstráció nem sokkal fél nyolc előtt véget ért. A tüntetést alig néhány rendőr biztosította.

 

kép. pecsistop.hu

 

Hadházy Ákos Pécsen a tüntetésen.
oznor

olkt.hu/pecsistop.hu

Kapcsolódó cikkek

Pintér Sándor: “A migránsok kivágják a vasúti konténereket, hogy Magyarországra betörhessenek!”

O.L.K.T.

Fideszes agymosottak fenyegetik azt az édesanyát, akinek a gyermekét 4 kórház sem látott el bottal a szemében!

Rubóczki Tamás

Egy dolgot nagyon tud a gazda és a cselédnép is. ÁTADNI. Bármit. Olló Kell meg nemzeti színű szalag…oszt Jónapot!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!