Többszázan adják vissza a Windows 10-üket Bayer Zsolt miatt

Amikor megtudták, hogy a publicista 7-esről 10-es Windowsra vált, újabb visszaadási hullám indult.

„Bár azt hittük, minden kígyóvállú liberális Apple-termékeket használ, úgy néz ki, sokan használják a Microsoft-termékeket is hazánk nagyságának ajvékoló aláásására” – kommentálta a hírt a 888.hu, hozzátéve, hogy kedvenc szerzőjük a letisztultabb kezelőfelület és a jobb erőforrás-kihasználás érdekében telepítette az operációs rendszer legfrissebb verzióját.

„Bárki, aki ebben az országban herpeszes AIDS-et ad tovább muszlim purdéknak, helyesen cselekszik. Egyébként nagyon tetszik, hogy van Start menü és csempés megoldás is.” – kommentálta a hírt Bayer, aki szerint nem kell nagy ügyet csinálni az upgrade-ből, mert „Bencsik Bandi barátom is ezt az operációs rendszert használja, pedig nála múltbanragadtabb kommunista kevés van”.

A történtekről szerettük volna megkérdezni Mengyi Roland fideszes képviselőt nagyurat is, de épp egy védekező bűbáj kidolgozásával volt elfoglalva.

Forrás: Hircsárda

 

Kapcsolódó cikkek

Ön szerint, Orbán marad a Miniszterelnök a tavaszi választások után?

H Miklós

“Nem görcsölök semmin. Elfekszem a mezőn és boldog vagyok”

O.L.K.T.

A kezelés után a fájdalom megszűnt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!