Titkos hazudozás, lopás megbeszélés, uszítás és stb…

Februárban újra összevont frakcióülést tartanak a kormánypártok, ezúttal azonban nem Visegrádon lesz a rendezvény.

Orbán Viktor miniszterelnök zárt ajtók mögött azaz totális titokban tartott értékelése mellett a májusi európai parlamenti választás kampánya, illetve az Országgyűlés tavaszi ülésszakára vonatkozó törvényalkotási program, benne kiemelten a 2020-as költségvetés is szerepelni fog a Fidesz–KDNP februári összevont kihelyezett frakcióülésén – értesült a Magyar Idők.

A februárban induló parlamenti ülésszakot megelőző, két-három napos kihelyezett frakcióülés a korábbiaktól eltérően most nem Visegrádon lesz, de hogy hol és mikor az egyelőre nem derült ki, még titokban tartják. Egyesek szerint azért, hogy az ellenzék ne tudjon Orbán-ellenes tüntetést szervezni a helyszínre.

Orbán Viktor 1999-ben honosította meg Magyarországon a miniszterelnöki évértékelő intézményét a Vigadóban tartott beszédével. A helyszín és az időpont még nem dőlt el véglegesen, de az elmúlt években a Várkert Bazár volt a mind bel-, mind külpolitikailag számontartott esemény helyszíne. Legutóbb tavaly, február 18-án tartotta meg szokásos évértékelő beszédét a kormányfő.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Megvan a végeredmény!

H Miklós

Egy pedagógus 7000 évnyi bére. Neki nyolc év alatt összejött.

O.L.K.T.

Soros György legyen pénzügyminiszter.

H Miklós