Tisztelt barátaim uniós polgártársak!

0

Kérlek titeket olvassátok el hogy a török népirtást amit Kurdisztánban folytat Recep Tayip Erdogan ahhoz a magyar nép nem óhajt asszisztálni. Ezt a népétől elszakadt kormány támogatja csak. ‼️‼️‼️

Pontosan tudjuk értjük ennek a nemtelen aljas háborúnak az okát és eredményét. Az oka az hogy még több pénzt zsaroljon ki Európából +hogy ki irtsa a függetlenség~ért küzdő kurdokat. Az eredménye! Az pedig hogy eltűnik egy népcsoport (ami az ISIS elleni küzdelem élharcosa volt) valamint jócskán csökken a migrációs nyomás a török kormányon.

De ezeken felül van egy hatalmas veszélye! Mégpedig az hogy kiszabadulnak az általuk őrzött több ezer ISIS harcos akik pillanatok alatt elérik Európát és fékezhetetlen barbár terror akciókat hajtanak végre.

Remélem meg értitek és tudjátok mi magyarok nem akarjuk és nem engedjük ezt.

Kérlek titeket mondjátok el a saját kormányotoknak. Ne a népet büntessék hanem a kormányt. Higgyétek el sok 10 – 100 ezren dolgozunk azon hogy ez a Fidesz maffia kormány minél hamarabb eltűnjön. Mi egy élhető fejlődő stabil európai uniós Magyar Köztársaságban akarunk élni és Európa megbecsült elismert hasznos polgárai szeretnénk lenni.

Maradok tisztelettel Németh József Sándor a Jobb Magyarországért Mozgalom alapítója