Tiltakozik a DK!

0

Mint már korábban megírtuk az Orbán kormány egy esetleges gyenge szereplése esetén átalakítaná az önkormányzati rendszert.
A legnagyobb ellenzéki párt nevében Gréczy Zsolt úgy reagált:

“A Demokratikus Koalíció jó előre, most még szép szóval figyelmezteti az Orbán-kormányt: el a kezekkel a polgármesterek és önkormányzatok jogkörétől!”

Gréczy szerint megértik, hogy Orbán Viktor fél a vereségtől, minden oka meg is van rá, az ellenzék ezért hozta létre az összefogást.

Viszont “a városokat és falvakat azok az emberek fogják vezetni, akiket a nép október 13-án demokratikusan megválaszt. Akkor is, ha ezek nem Orbán emberei lesznek, és akkor is, ha ez Orbán Viktornak nem tetszik.

A választás után önkormányzati ügyekben nem a népnek, hanem Orbán Viktornak lesz kuss a neve, jobb, ha ezt minél hamarabb az eszébe vési.”
– üzente Gréczy Zsolt.

Forrás Nyugatifény

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!