Tiborcz selejtes, életveszélyes lámpái miatt már tíz embert gázoltak el!

Kecskemétet egymilliárdért borította sötétbe Tiborcz István miniszterelnöki vő, tíz gyalogost gázoltak el két hónap alatt.

Egymilliárd forintért cserélte le a közterületi lámpákat Kecskeméten az egykor Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios Zrt., ám a lakók elégedetlenek, több fényt szeretnének. A fideszes városvezetés egy éve megígérte, hogy szakemberekkel megmérik, elég erős-e a LED-es közvilágítás, ám ez azóta sem történt meg – írja a honlapján a Hír TV.

A helyiek szerint a 2014 nyarán átadott „fejlesztés” miatt veszélyesebb lett gyalog és kerékpárral közlekedni Kecskemét egyik forgalmas átkelőhelyén. A korszerűsített közvilágítás fényét hiányolják.

„Indulásnál húsz-huszonegy lux, ahogy megyünk befelé, egyre csökken, a közepén pedig tizenkettő”

– magyarázta a fényerősséggel kapcsolatban Király József MSZP-s önkormányzati képviselő.

A kecskemétiek is kíváncsian várják a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF) vizsgálatát a kecskeméti közvilágítással kapcsolatban.
Falusi Norbert LMP-s képviselő azt nem érti, hogy miért titkosították az Elios több száz oldalas nyertes ajánlatának túlnyomó részét.
Kecskeméten tavaly novemberben és decemberben legalább tíz gyalogosgázolás történt. A helyiek több esetben is a gyenge közvilágítást okolták.

Tiborcz, lopás és OLAF.! /Kép. olkt.hu
Tiborcz István Elios Zrt.

 

 

olkt.hu/hírtv.hu


Kapcsolódó cikkek

Gurmai Zita keményen kiosztotta a Fideszt a Parlamentben

O.L.K.T.

Rendkívüli: Blokád alatt a Margit híd! (ÉLŐ)

O.L.K.T.

Bödőcs Tibor: Mészáros Lőrincen röhögnek a kormánytisztviselők is, amikor be vannak rúgva

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!