Tiborcz és Orbán Ráhel is tanácsokat fog osztani!

Versenytárs nélkül, egyszereplős közbeszerzésen nettó 1,9 milliárd forintos keretösszegű közbeszerzést nyert el a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-től az Ész-Ker Zrt. – írja a Népszava ez Európai Unió elektronikus közbeszerzési portálja alapján. A lap megemlíti, hogy a cég Tiborcz Istvánhoz is köthető, a közbeszerzést kiíró MTÜ-nél pedig Orbán Viktor lánya, Tiborcz István felesége, Orbán Ráhel lát el tanácsadói feladatokat.

A nyertes cég tulajdonosa, Kárpáti Péter. A Népszava emlékezetet: Az Ész-Ker Zrt. korábban a volt Tiborcz-érdekeltség Elios közbeszerzéseinél is közreműködött – olyan tendereknél is, amelyeket az EU csalásellenes hivatala, az OLAF súlyosan problémásnak látott. Kárpáti Péter korábban közös vállalkozásban volt Tiborcz István volt üzlettársával, az Elios társalapító Hamar Endrével.

A nyertes cég feladata az lesz, hogy közbeszerzési tanácsokat adjanak majd „kikötő és hajóparkok fejlesztésére, Balatoni települések közösségi közlekedésének fejlesztése, kempingfejlesztés megvalósítására”.

olkt.hu/nepszava.hu

Kapcsolódó cikkek

KEDVES FIATALOK! TUDTOK INGLISÜL? VIDEÓ

O.L.K.T.

Kétharmados kormányzás jön! (+Grafikonok)

Rubóczki Tamás

Dobrev Klára: Lesz európai minimálbér!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!