Tiborcz ártatlan! Ne hagyjuk szó nélkül.

Tiborcz ártatlan! Ne hagyjuk szó nélkül!

Miről is szól a hír? A rendőrség nem tálalt bűncselekményre való nyomozati okot az Eilosz Zrt. -nél. Annál a cégnél ahol Tiborcz volt a tulajdonos,  és az uniós ellenőrzési bizottság költségvetési csalás gyanúja miatt vizsgálatot kezdeményezett a cég ellen. A rendőrség persze látszat intézkedése nem tálalt semmilyen okot a nyomozás lefolytatására.

Tehát, az uniós ellenőrzési bizottság bizonyítékokkal alátámasztott jelentése nem bizonyult elégségesnek egy vádemelés elindítására.  Állításuk szerint minden ami történt, jogszabályi keretek között folyt le.

Mi még feltételezni sem merjük, hogy a független magyar rendőrségre politikai nyomás nehezedne,  de az felettébb érdekes, hogy egy ilyen ügyet teljes mértékben elsöpörnek.

Az hogy esetleg a miniszterelnök veje lehetne a gyanúsított, arra enged bennünket következtetni, hogy mégiscsak lehet némi politikai irányítás a rendőrség berkein belül.

Úgy tűnik, ma Magyaroszágon bizonyos politikai és gazdasági szereplők büntetlenül tehetnek bármit, mert a törvények fölött állnak.

Kapcsolódó cikkek

Magyar György: A Fidesz képes lopni az adatainkat a Kubatov-listára, de megmondom hogyan kerülheti el!

O.L.K.T.

Kéri László kijelentése megrázza a közéletet

O.L.K.T.

Alföldi Róbert kemény mondatai

O.L.K.T.