Thürmer Gyula teljesen megzakkant, vagy kilóra megvette Orbán!

0
A Munkáspárt szövege.
A Munkáspárt szövege.

Fiatalabb olvasóink kedvéért: a Munkáspárt egy papíron még létező szélsőbaloldali fantompárt, amelyet utoljára 15 évvel ezelőtt mértek a hibahatár fölött – számolt be róla a Nyugati Fény. Örökös vezetője Thürmer Gyula, akit bármely tisztességes banánköztársaságban rég elzavartak volna a párt élőről egy ilyen kudarcszéria után. De Magyarország pont azért Magyarország, mert itt semminek nincs következménye. Még annak sem, ha valaki 12 év alatt a negyvened (!!) részére, 4,08 százalékról 0,11 százalékra dolgozza le a pártja támogatottságát.
Nevezett Thürmer Gyulát ennek ellenére a mai napig behívják rádió- és tévéműsorokba, mintha valós közéleti tényező lenne, nem pedig egy sokszorosan bukott, zavarkeltő szélhámos.
Persze legszívesebben a fideszes médiában szerepeltetik, hiszen a Fidesznek mindig jól jön, ha egy állítólag baloldali politikus szenvedélyesen köpködi az ellenzéket. Thürmer most a “Világ proletárjai, egyesüljetek!” fejléccel megjelenő újságjában azonban oly lelkesen nyalogatta körbe a Fideszt, hogy kénytelenek vagyunk azt gondolni: vagy teljesen megzakkant, vagy kilóra megvették Orbánék.
Kifényképeztünk két erős részt a legújabb cikkéből, mert ha nem látod, nem hiszed el. Először a NATO-t és a minket eurómilliárdokkal támogató Brüsszelt szidja, majd úgy elmerül Orbán Viktor farpofái között, hogy egy komplett sebészcsapat tudná csak kiszabadítani onnan. Szerintem kezelésre szorul!

 

(OLKT/NYF)