Tényleg ezt mondta volna?

0

“Lássuk már be, hogy a világon bármerre járunk utálják alkalmazni a magyarokat, mert lusták és ott lopnak, ahol csak tudnak. Mindenhol csak lejáratják magukat. Már ott tartunk, hogy egy román embert is szívesebben fogadnak szerte Európában, mint a munkakerülő magyarokat. Többek között ezért is költöztem ki Amerikába..
Ez az igazság, csak bátran nézzen mindenki magába. Amíg ekkora szenny az ország nagyobb hányada, hiába vannak ilyen jó vezetőink mint Orbán, Lázár vagy Mészáros úr, nem fognak tudni csodát tenni még ők sem. Meggyőződésem, hogy gyökerestől ki kellene irtani ezt az országunkra nagyon ártalmas és mihaszna jelenlegi generációt.”

Vajna Timea

Vannak kifejezetten provokatív “KAMU” oldalak. Az egyiken ezt találtam. Higgyem el, vagy ne higgyem?

Tényleg ezt mondta volna Vajna Timea?

Ti kinéznétek belőle?

Forrás:http://budapest-1873.net/uncategorized/vajna-timi-tapasztalatbol-mondom-hogy-nincs-lustabb-pazarlobb-es-iszakosabb-a-magyar-embereknel-hiszen-2/?fbclid=IwAR0o_pewtxsKmEC9-QMYZ8RYO9znjXCVpUG4qf69te_AjQQZNaEByNodfbQ

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!