Teljesen meghibbant az esztergomi polgármesternő – Ördögűzés a városházán!

A karácsonyfán lévő csillag levétele után ördögűzés a Városházán!

Komoly félelmei lehetnek Romanek Etelkának, „Szent István városa” polgármester asszonyának. Ördögűzés szabályosan. Kisebb felzúdulást okozott, amikor az esztergomi fideszes polgármester levetette a csillagot a város karácsonyfájáról. Eddig úgy tudtuk, hogy a csillagnak „tiltott szimbólum” mivolta miatt kellett mennie.
Mint kiderült, a csillag nem egyszerűen tiltott szimbólum, hanem Romanek Etelka szemében egyenesen a gonoszé. A csillag levétele után ezért tarthatott ördögűzést Romanek Etelka a Városházán. Ebben segítette őt az önkormányzat pénzügyi vezetője és a jegyző.
Azért azt jó tudni, hogy az ördögűzés is a hatályos jogszabályok betartása mellett történt, erre garancia a jegyző személye.

 

(Civilhetes)

Kapcsolódó cikkek

A rendőri brutalitás…Komjáthi Imre a Kossuth térről (Videó)

O.L.K.T.

Juszt László: erre már nincsenek szavak

O.L.K.T.

Tarlós hazudott, mégis lesz dugódíj!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!