Telefonon kezdi zaklatni a lakosságot a Fidesz – Pörögni fog az agymosás!

Indul az újabb telefonos Fidesz kampány.

A Fidesz újabb “telefonos tájékoztató kampányt” indít, ezúttal a “családok védelméről” szóló nemzeti konzultációról – közölte hétfőn a párt kommunikációs igazgatója.

Hidvéghi Balázs elmondta: a kampányban a Fidesz országgyűlési képviselői és választókerületi elnökei a nemzeti konzultáció fontosságáról beszélnek, és arra biztatják a választópolgárokat, hogy

“töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet.”

A magyar jövő a magyar családokból és gyermekekből lesz, ezért fontos, hogy minél többen véleményt mondjanak a családok védelméről és a gyereknevelés támogatásáról – mondta a politikus.

Hogy a Fidesz mennyire védi a családokat, arról a süket propagandaszöveg helyett jobban árulkodik a napi 10-12 család kilakoltatása, valamint Novák Katalin elszólása, mely szerint az egyedülálló anyáknak nincs joguk a gyerekhez.

 

 

 

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Magyar, magyar elleni kizsákmányolás – Ezt is megcsinálta a Fidesz!

Rubóczki Tamás

Sárgapólós véleménynyilvánítás Dunaharasztin

O.L.K.T.

Szudánban a nép megbuktatta a diktátort – Börtönbe került!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!