Tele az ország bűnözőkkel!

0

Tele az ország bűnözővel!

Ez nem kétséges. Mindenféle bűnelkövető van. Vagyon elleni, testi sértés illetve élet elleni bűnelkövetők, gazdasági és politikai bűnözők. Október 15. -től van egy újabb kategória. A hajléktalan bűnöző.

Itt álljunk is meg rögtön. Nézzük már meg miről is van itt szó. Pártunk és kormányunk nem tudni mitől vezérelve, de sejtjük (erre később visszatérünk) hoz egy olyan rendeletet, mit rendeletet, jogszabályi törvényt amivel büntetni rendeli a közterületen életvitel szerűen élő embereket, abban az esetben ha nem fogadják el a kötelezően előirt segítséget. Tehát érthetőbben, ha a csöves nem megy hajléktalan szállásra, akkor elzárásra illetve pénzbírsággal sújthatják. Na, ugye ez a vicc kategória.

De miért is történik mindez?  Elképzelésünk alapján a belvárosi vigalmi negyedet és a Deák tér környékén lévő szórakoztató egységeket uraló elitnek nem tetszik a környéket ellepő hajléktalan áradat, akik a a pénzesebb turistáktól lejmolnak illetve a bulik végén gyűjtik az üvegeket és a sörös dobozokat melyeket hordanak a visszaváltókba némi aprópénzért.

Ezeket a csöveseket valahogy el kell takarítani. Azt ugye nem lehet, hogy csak dgw helyről tiltsák ki őket, így megoldják országos szinten. Persze arra nagyon vigyáznak, hogy ez egyfajta segítségnek tűnjön.

Na de aki nem kér a segítségből, azt miért kell büntetni, miközben már ő is egy elesett, a társadalom perifériájára sodródott ember? Miért kell esetleg pénzbírsággal sújtani amikor egy büdös fillérje sincs? Miből fizesse be? Vagy azt is lejmolja össze? Ennyire szar állapotban van a költségvetés hogy a csövesek lejmolt pénzére is szükség van? Vagy ha elzárják akkor mi van? Börtönt azért mert szegény és nincs pénze? És a három csapás törvény? Mert ugye azt mondja ki, hogy aki egyazon bűncselekményt háromszori visszaesőként elkövet, azt a legsúlyosabb ítélettel kell sújtani, talán életfogytiglani börtön büntetéssel?

Nooormális??

Jelen pillanatban úgy állunk, hogy 385 ügyvéd fogott eddig össze akik aláírásukkal igazoltan kérik a bírákat, hogy ne tárgyalják a hajléktalanok ügyet Alkotmánybírósági normakontroll nélkül.

A hajléktalanok elítéléséről Ön is szavazhat, méghozzá itt  Szavazás a hajléktalanok elítéléséről

 
[xyz-ihs snippet=”olkt”]

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!