Tegyük fel, hogy ennek a rengeteg állami támogatásnak az lenne az eredménye, hogy valamelyik magyar csapat bejut a BL-csoportkörbe, sőt, onnan továbblép az egyenes kieséses szakaszba, elmenetel egészen a döntőig, amit fölényes játékkal megnyer. És akkor mi van? Akkor jobb lenne nekünk? Ha a Fradi vagy a Vidi BL-győztes lenne, akkor azt mondanánk, hogy megérte milliárdokat költeni rájuk a kórházak helyett? Nem, úgy sem érné meg. Ehhez képest jött a Dinamo Zagreb és beárazták a Fradit, Orbánt és az egész futballokosságot.

Csak a Fidesz kifacsart és beteg rendszerében valósulhat meg az, hogy az állam havi 4-5 millió forintos bérhez segíti hozzá a focistákat, miközben az orvosoknak havi 2-300 ezer forintot ad.

Az összes normális országban a profi focit a nézők és a szponzorok tartják el, nem az adófizetők. Ha szarul játszanak a fiúk, akkor nem mennek ki a nézők a meccsre, és tönkre megy a klub. Ezért a klubtulajdonos mindent megtesz azért, hogy a fiúk jól játszanak. Magyarországon a fiúk szarul játszanak, a nézők ezért nem mennek ki a meccsre, a klub mégsem megy tönkre, mert jön Orbán és odaadja nekik azt a pénzt, amit egy tisztességes miniszterelnök inkább mentőautókra, orvosi műszerekre és gyógyszerekre költene.

Tegyük fel, hogy ennek a rengeteg állami támogatásnak az lenne az eredménye, hogy valamelyik magyar csapat bejut a BL-csoportkörbe, sőt, onnan továbblép az egyenes kieséses szakaszba, elmenetel egészen a döntőig, amit fölényes játékkal megnyer. És akkor mi van? Akkor jobb lenne nekünk? Ha a Fradi vagy a Vidi BL-győztes lenne, akkor azt mondanánk, hogy megérte milliárdokat költeni rájuk a kórházak helyett?

Úgy megérné? Dehogyis. Úgysem érné meg.

Forrás és bővebben :flamingók/https://www.flamingok.hu/blog/a-kudarc?fbclid=IwAR2qbdOu1KCPC4jI-l8HPJNkL9c-w2JCftg-Kqs6nKs8BIWfYUp1wy1T_CY

Kapcsolódó cikkek

Találd meg a különbséget! VIDEÓ

O.L.K.T.

Hogyan viselkedik egy bűnöző bank,ha meglátogatod,videóval. És ha meg jelenik egy másik bátor bank károsult . VIDEÓ

O.L.K.T.

Ujhelyi István: “A Fidesz egy rakás szerencsétlenség, egy mocskos, korrupt banda”

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!