Tea párt…Közeledik a választás, ismét elkezdtek felbukkanni fura kis pártok

Olvasom a hírekben, hogy az EP-választáson indul a Tea párt is. Nyilván az én tájékozatlanságom az oka, hogy nem volt időm odafigyelni arra, hogy már ilyen párt is létezik hazánkban.

Utánanéztem egy picit, és azt találtam egy kalapozósnak tűnő oldalon, hogy a szervezetnek a hivatalos neve: Tea Párt Magyrország.
Nem, nem én írtam el Magyarország nevét, egyszerűen így van feltüntetve az adott honlapon, amin az is megtudható, hogy a szervezet jelenleg nem folytat aktív kampányt.

Csuda klassz, hogy manapság hipp-hopp, ismeretlenül, kampány meg minden nélkül máris a jelenleg közel 20 induló párt közé lehet jutni. A Momentumnak egy malőr miatt pl.ez még nem jött össze, de még van idő regisztrálni, és talán mire nekik is sikerül, addigra a Tea mellé a Kalácsképűek meg Mivagyunk a vakablak pártok is csatlakozhatnak.

Nem, róluk sem hallottam még sosem, de mi itten szabad ország vagyunk, olyan pártok vannak, amilyenek. Aki meg nem lép egyszerre, az lemarad vagy nem kap rétest vagy csak van.
Na de nem is ezt akartam igazából elmondani, hanem azt, hogy főzök egy kis teát. Hűvös este van a tánchoz.
Forrás:Barbara Kaczvinszky/facebook

Kapcsolódó cikkek

Meghekkelték Volner János Facebook-oldalát?

O.L.K.T.

Geri Tibor: 1989-től hazánkban, Magyarországon, a magyar állam területén MINDEN HATALOM a NÉPÉ! (És NEM a képviselőké!!!)

O.L.K.T.

Ha nem Orbán nyer…

O.L.K.T.